over ons

Over ons

OVER E-COM FULFILMENT

Als oplossing voor een geautomatiseerd verzendproces is E-com Fulfilment in het leven geroepen. Dit met het specifieke doel om het logistieke proces voor ondernemers te verbeteren. Er komt namelijk veel kijken bij het verwerken en verzenden van bestellingen. Dit grotendeels automatiseren, is voor alle partijen beter. Dit is waar E-com Fulfilment van toegevoegde waarde is.

Wij zien graag dat ondernemers in staat zijn zich te focussen op groei en ontwikkeling. De zaken die het middelpunt van de langetermijnstrategie vormen. Daarbij is het zaak om de ‘saaie’ onderdelen van het verkoopproces te automatiseren.

Bovendien waren we daarbij van mening dat slechts automatiseren niet voldoende was. We wilden een stap extra zetten. Dit doen we tot op de dag van vandaag door aanpassingen uit te voeren, onderdelen aan bestellingen toe te voegen én te verpakken met eigen merk verzenddozen. We gaan zelfs de samenwerking aan met verschillende vervoerders, voor een zo snel en optimaal mogelijk logistiek proces.

Klantenervaringen

Beoordelingen

van onze klanten

Ik was op zoek naar een fulfilment die voor mij een snellere levertijd kon realiseren omdat ik anders ging verliezen van mijn concurrenten. Bij E-com Fulfilment heb ik nu een levertijd van voor 23:59 besteld, morgen in huis. Ik zie dat ik hierdoor in de avond meer bestellingen ontvang.

Michel Aarts

Mijn zendingen zijn vanuit mijn leverancier rechtstreeks naar dit fulfilment gegaan. Ze hebben zich meteen bij mij gemeld na ontvangst met alle benodigde informatie over hoe mijn zending aangekomen is. Heel netjes en overzichtelijk!

Patrick Engelshoven

Fijne contactpersonen! Vriendelijk en duidelijk.

Mohamed Kiliki

Eerst vond ik het klantenportaal erg ingewikkeld, omdat het zo veel opties biedt. Ik heb vervolgens de klantenservice gevraagd om mij op weg te helpen en nu is alles duidelijk. Bedankt!!

Suzanne Van der Burgt

De samenwerking met E-com fulfilment verloopt vlekkeloos! Ben nu al enige tijd in samenwerking met hun, en mijn volledige verzendproces ligt in hun handen. Genieten dus!

Brandon Bakla

Zeer tevreden! Mijn bol.com account gekoppeld aan het fulfilment. De communicatie is uitstekend, waardoor het proces erg soepel verloopt.

Mark Schoten

Topservice. Echt een aanrader

Kevin Eik